STIMATI TURISTI,

Din grijă pentru sănătatea și siguranța clienților, angajaților și comunității, HOTEL SUPREM își va suspenda temporar toate activitățile care presupun contactul direct al angajaților cu publicul în următoarea perioadă și își încurajează clienții să utilizeze canalele alternative de comunicare.

Având în vedere decretarea starii de urgenta la nivel national si măsurile care au fost luate de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență, pentru a ajuta la reducerea răspândirii COVID-19, începând cu 16 martie, activitatea desfasurata in complexul hotelier SUPREM va fi suspendată, pentru a proteja sănătatea clienților, angajaților și a comunității, prin reducerea contactului avand in vedere ca ne confruntam cu o pandemie la nivel global.

În perioada următoare, societatea noastra le recomandă clienților să utilizeze canalele alternative de comunicare și metodele online de comunicare prin posta elctronica.

Recomandarea noastra este sa comunicati cu noi cat mai mult prin intermediul postei electronice (e-mail) in vederea obtinerii de informatii precum si rezolvarea anumitor situatii ce tin de serviciile noastre prestate in incinta complexului nostru hotelier. Ne puteti contacta la adresa de email receptie@hotel-suprem-olanesti.ro

Este posibil ca unele interacțiuni să dureze mai mult, regretăm dacă timpul de așteptare se mărește, însă încercăm să prioritizăm cererile, cu scopul de a asigura toate informatiile necesare clienților noștri în cele mai bune condiții posibile.

Va multumim pentru intelegre!

🏯 Hotel Suprem *** Baile Olanesti
📲 CONTACT 0745669670 / 0250775175

E-mail: receptie@hotel-suprem-olanesti.ro